Rap a la marinera

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 1/2 kg. de rap a talls.
  • 8 llagostins
  • 1/4 de kg de cloïsses
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal

Picada de romesco:

  • 1 all cru
  • 1 pebrot de fer romesco
  • Un ramet de julivert
  • 1 ou dur
  • 50 g d'ametlles i avellanes torrades
  • 2 llesquetes de pa fregit
  • 1 tomacó escalivat.

4 racions

Elaboració

Es posa a bullir el cap del rap amb farigola i 2 fulles de llorer uns 5 min. S'hi afegeixen les cloïsses i s'escorre tot quan aquestes s'obren. Es llancen el cap i les herbes.
A continuació, se salen i s'enfarinen els talls de rap, i es fregeixen lleugerament, i també passem els llagostins per la paella.
A part es prepara la picada amb el morter amb tots els ingredients exposats. El pebrot s'ha d'escaldar 4 o 5 min en aigua bullent i rascar-li la polpa amb un ganivet. La polpa és la que es fa servir en la picada. S'acaba la picada amb l'aigua de bullir el peix i es tira a la cassola amb el rap.
Es cou tot 4 min i s'hi afegeixen les cloïsses i els llagostins. Es deixa 3 min més.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: